Bibliotek

Språk

Låna grupprum och studieplatser

Grupprum att låna eller hyra

På vissa av biblioteken i Norrtälje kommun finns det grupprum och studieplatser.

Privatpersoner och föreningar kan boka rummen gratis för studier eller möten. Rummen ska inte användas till kommersiell verksamhet.

Norrtälje stadsbibliotek

På stadsbiblioteket i Norrtälje finns det tre rum som du kan låna under bibliotekets öppettider. Ett av rummen är för enskilda studier och de två andra för grupparbete. Du kan låna rummet i upp till fyra timmar per dag och bokar det i receptionen på stadsbiblioteket eller via telefon 0176-747 34. För den som vill sitta ensam och studera finns även alternativ med tyst läsrum eller studieplatser en trappa upp. Rummen på stadsbiblioteket har eluttag, bord, stolar och whiteboardtavla. Speciella pennor för whiteboard finns att låna i informationsdisken. 

Väddö bibliotek

Väddö bibliotek har två små grupprum som kan användas under bibliotekets öppettider eller Meröppettid. Rummen kan användas både för möten i små grupper och enskilda studier. Bokade grupper/möten har företräde. Bokning kan göras under öppettid per telefon 0176-504 07 eller vid besök.

Bergshamra bibliotek

Bergshamra bibliotek har två mindre grupprum, ett för ca 2-3 personer och ett för ca 8 personer. Boka via bergshamra.bibliotek@norrtalje.se

Studieplatser och tyst läsrum

På Norrtälje stadsbibliotek finns ett antal studieplatser på andra våningen. Här finns fem datorer att låna samt uttag om du har med dig en bärbar dator och tillgång till gratis wifi. Det finns även ett tyst läsrum. På Hallstaviks bibliotek finns studierum att låna, tala med personalen.