Startsida

Språk

Norrtälje bibliotek

Gå till Norrtälje bibliotek.

Besök Norrtälje bibliotek på webben! Sök och reservera böcker och annat i bibliotekskatalogen, låna e-böcker och e-ljudböcker eller låna om böckerna du har hemma. Det digitala biblioteket är öppet dygnet runt.

Norrtälje museer

Gå till Norrtälje museeer.

På Norrtälje museum möter du Norrtälje kommuns kulturarv i nutid, dåtid och framtid. Ett kommunalt museum med inriktning etnologi, pedagogik och kulturarv. En plats för möten i stor-Stockholms Roslagen.

Norrtälje konsthall

Gå till Norrtälje konsthall.

Välkommen till en plats för oväntade möten, överraskningar och sinnliga sammandrabbningar. På Norrtälje konsthall visas samtidskonst av lokala, nationella och internationella konstnärer.

Musik teater dans...

Gå till Musik teater dans...

Norrtälje scen arrangerar teaterföreställningar och konserter. Det är också hit du vänder dig om du vill söka bidrag till en kulturverksamhet.

Bokbåten

Läs mer om Bokbåten!

Evenemangskalender

Se kalendern med Norrtälje kommuns kulturevenemang.

Här hittar du information om alla kulturevenemang som arrangeras av Norrtälje kommun.

Kalender

Författarbesök: Rose Tillberg Mattsson

VärldsbokdagenHotelldirektören är tillbaka är en fristående fortsättning på första boken Hotelldirektören. Om änkan Beatrice ”Bebe” Samuelsson, barnhemsbarnet som inte följde de oskrivna reglerna i ett brukssamhälle i 60-talets Sverige.

Tisdag 23/4 kl 18.30
Plats: Hallstaviks bibliotek. Fri entré. 

Startdatum: 2019-04-23

Författarbesök: Anna Laestadius Larsson

VärldsbokdagenFörutom den kritikerrosade och älskade trilogin BarnbrudenPottungen och Räfvhonan om Hedvig Elisabeth Charlotta har Anna Laestadius Larsson skrivit romanen Hilma om konstnären Hilma af Klint. 2019 utkommer Kurtisanen, den fristående fortsättningen på Barnbruden-trilogin.

Tisdag 23/4 kl 19.00 
Plats: Rimbo bibliotek. Fri entré. 

Startdatum: 2019-04-23

Språkcafé i Rimbo

Språkcafé RimboVi fikar, umgås och pratar svenska.

Tisdag 23/4 kl 16-17.30
Plats: Rimbo bibliotek. Fri entré.

Startdatum: 2019-04-23