Bibliotek

Språk

Du loggar in på bibliotekens webbplats genom att klicka på knappen Logga in som syns uppe i högra hörnet om du besöker webbplatsen på en dator. Om du besöker webbplatsen på en mindre skärm, på en mobil eller en surfplatta, så syns inloggningsknappen om du klickar på Meny-knappen högst upp på sidan. Inloggningsknappen ser ut som en liten gubbe.

Du loggar in med ditt personnummer (10 siffror) och din pinkod (4 siffror). Om du har glömt din pinkod kan du få en ny. Om du har glömt din pinkod kan du välja att skaffa en ny genom att klicka på länken Glömt PIN-kod? under inloggningsrutan. Detta fungerar bara om du har en mejladress kopplad till bibliotekskortet. Kontakta annars ditt bibliotek för att få en ny kod, du hittar alla kontaktuppgifter här. Du kan också besöka något av biblioteken i Norrtälje för att byta kod. Ta med dig ditt bibliotekskort eller giltig legitimation.

Du kan också logga in med BankID. BankID är en elektronisk legitimation som kan användas på Internet och som motsvarar ett ID-kort. Du kan antingen använda ett BankID kopplat till din dator eller ett mobilt BankID. För att ordna ett BankID måste du kontakta din bank, Norrtälje bibliotek kan inte hjälpa till med detta.

Sökfasetter

Läs mer