Bibliotek

Språk

Du kan låna om direkt här på webbplatsen om ingen annan väntar på boken. För att låna om på webbplatsen behöver du först få en pinkod om du inte redan har en. Om du inte har en kod eller har glömt den, kontakta något av biblioteken i Norrtälje så skickar vi en ny pin-kod till dig. Du hittar alla kontaktuppgifter här. Du måste ha en mejladress kopplad till bibliotekskortet för att det ska fungera.

Du kan också logga in med BankID. BankID är en elektronisk legitimation som kan användas på Internet och som motsvarar ett ID-kort. Du kan antingen använda ett BankID kopplat till din dator eller ett mobilt BankID. För att ordna ett BankID måste du kontakta din bank, Norrtälje bibliotek kan inte hjälpa till med detta.

Låna om genom att logga in och sedan gå till Mina sidor. Under Mina lån ser du böcker och annat som du har hemma. Du kan låna om alla dina böcker genom att bocka i rutan till vänster om ordet Lån högst upp i listan. Klicka sedan på den gröna knappen Låna om. Du kan också klicka på Låna om-knappen intill respektive bok i listan.

Du kan inte låna om böcker som någon annan står i kö på och du kan låna om dina böcker max tre gånger. E-böcker, e-ljudböcker, filmer och böcker med sju dagars lånetid kan du inte låna om.

Du kan också låna om genom att gå till biblioteket, ringa eller skicka e-post. Du hittar alla kontaktuppgifter här.

Sökfasetter

Läs mer