Bibliotek

Språk

Hur lånar jag om?

Du kan låna om direkt här på webbplatsen om ingen annan väntar på boken. För att låna om på webbplatsen behöver du först få en pinkod om du inte redan har en. Prata med oss nästa gång du kommer till biblioteket så får du välja en pinkod. Om du har en mejladress kopplad till ditt bibliotekskort kan du välja att skaffa en ny genom att klicka på länken
Glömt PIN-kod? under inloggningsrutan.

Du kan också logga in med BankID. BankID är en elektronisk legitimation som kan användas på Internet och som motsvarar ett ID-kort. Du kan antingen använda ett BankID kopplat till din dator eller ett mobilt BankID. För att ordna ett BankID måste du kontakta din bank, Norrtälje bibliotek kan inte hjälpa till med detta.

Låna om genom att logga in och sedan gå till Mina sidor. Under Mina lån ser du alla böcker du har hemma. Du kan låna om alla dina böcker genom att bocka i rutan till vänster om ordet Lån högst upp i listan. Klicka sedan på den gröna knappen Låna om. Du kan också klicka på Låna om-knappen intill respektive bok i listan.

Du kan inte låna om böcker som någon annan står i kö på och du kan låna om dina böcker max tre gånger. E-böcker, e-ljudböcker, filmer, fjärrlån och böcker med sju dagars lånetid kan du inte låna om.

Du kan också låna om genom att gå till biblioteket, ringa eller skicka e-post. Du hittar alla kontaktuppgifter här.