Konsthall

Språk

Monograph

Monograph - Lundahl & Seitl
17 oktober – 28 november 2020

Norrtälje konsthall har den stora glädjen att få presentera utställningen Monograph, en Soloutställning med konstnärsduon Lundahl & Seitl. Lundahl & Seitl’s konstverk är filosofiska undersökningar av gränser och kopplingar mellan det som är levande, olika objekt, platser och miljöer.

Det är första gången som vi kommer att få se Lundahl & Seitl's verk från olika perioder, det är verk från 2014 - 2020 som visas samtidigt i en och samma utställning. Verken har ofta skapats på uppdrag av museer, konsthallar eller biennaler från hela världen och nu är det ett unikt tillfälle att uppleva dem i relation till varandra. Utställningen på Norrtälje konsthall utgår från hur deras konst förhåller sig och definieras i relation till andra konstnärers verk, institutioner och discipliner. Lundahl & Seitl har under lång tid ägnat sig åt djupgående undersökningar kring hur perception verkar som ett aktivt medium.

Utställningen öppnar den 17 oktober men utan invigning. Under dagen finns Lundahl och Seitl på plats. 

Här hittar du pressmaterial.

För mer information och pressbilder vänligen kontakta Jimmy Gustafsson, Intendent för kommunikation och program. jimmy.gustafsson@norrtalje.se

Utställningen innehåller interaktiva moment människor emellan och därför har Norrtälje konsthall vidtagit extra försiktighetsåtgärder och bistår med skyddsutrustning vid beröring av människor och objekt i utställningen.


Till utställningen erbjuder vi en interaktiv visning i verket The Memor, se nedan.

The Memor, en koreograferad Mixed Reality-installation av Lundahl & Seitl och ScanLAB Projects. The Memor visas under hela utställningen Monograph.

Verket är interaktivt och kan endast upplevas av endast en besökare i taget tillsammans med en perfomer. Tidsåtgången är ca 20 minuter.

Performers: Sara Lindström och Helena Lambert

Klicka här för att boka din interaktiva visning i The Memor.

Behöver du hjälp med att boka? Ring Norrtälje konsthalls reception på 0176 714 09 tis-lör 12-16) eller maila oss på konsthall@norrtalje.seUtställningen pågår 17/10 - 28/11 2020
Plats: Norrtälje konsthall. Fri entré.

 

Lundahl & Seitl