Bibliotek

Språk

219291
Biskop Brasks måltider : svensk mat mellan medeltid och renässans / [redaktörer: Madeleine Bonow ...].
Omslagsbild
Utgivningsår: 2016.
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Atlantis
ISBN: 91-7353-828-0 978-91-7353-828-2
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 2
Totalt antal lån: 9
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Med utgångspunkt i Biskop Brasks hushållspraktika, ges en bild av den svenska matkulturen i början av 1500-talet. Vi får veta vad man åt, hur man tillagade maten, hur man sörjde för sin personal och får läsa om tidens handel och tekniska innovationer.
S. 19-84: Ur Hans Brasks ekonomibok (Kh 54) / översättare: Hedda Gunneng.

Här finns titeln:

Loading...

Författarinformation

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Läs mer

Taggar

Sök vidare

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

265108
Av: Tellström, Richard
229599
Av: Nilsson, Mats-Eric
210733
Av: Fjellsson, Sigvard
108010
27880
Av: Ejdestam, Julius
26832
Av: Keyland, Nils
9354
Av: Bringéus, Nils-Arvid
210528
Av: Torell, Ulrika
145502
Av: Selling, Jan
168828
Av: Cardfelt, Erik
46258
Av: Liby, Håkan
92432
Av: Bringéus, Nils-Arvid
98752
Av: Börjesson, Karl-Johan
140801
Av: Swahn, Jan-Öjvind
18093
Av: Notaker, Henry
84248
Av: Genrup, Kurt
129828
Av: Krumins Engstedt, Diana