Bibliotek

Språk

263527
Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt / Johan Björkman ; foto: Simon Bajada.
Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt / Johan Björkman ; foto: Simon Bajada.
Av: Björkman, Johan
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: NoK
ISBN: 91-27-16173-0 978-91-27-16173-3
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Totalt antal lån: 17
Antal lån i år: 7
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Den här boken förklarar grunderna i hur du kan ta vara på sommarens växter och grönsaker genom olika tekniker som torkning, syrning, fermentering och liknande. Den fungerar som inspiration för att skapa sitt eget skafferi inför vintern. Andra delen består av recept på hela rätter som man kan laga med hjälp av det skafferi man har byggt upp.

Här finns titeln:

Loading...

Författarinformation

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Läs mer

Taggar

Sök vidare

Språk

Målgrupp

Medietyp

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

222016
Av: Kirchsteiger, Ernst
217262
Av: Blom, Edward
221795
Av: Dahlgren, Mathias
222340
Av: Ekengren, Stefan
221297
Av: Adamsson, Viola
120804
Av: Begner, Sara
93630
Av: Töringe, Sanna
95693
Av: Danielsson, Sylvia
117703
Av: Förare Winbladh, Lisa
251914
Av: Mannerström, Leif
253056
Av: Mahut, Sandra
246404
Av: Sköld, Simon
252279
Av: Pisani, Nicole
240555
Av: Andersson, Alf
240549
Av: Oliver, Jamie
263750
Av: Le Roux Svalberg, Monique
259923
Av: Le Roux Svalberg, Monique