Bibliotek

Språk

264106
Det nordiska skafferiet [Elektronisk resurs] : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt / Johan Björkman.
Omslagsbild
Av: Björkman, Johan
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: NoK :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-27-16175-7 91-27-16175-7
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Inne: 0
Totalt antal lån: 0
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Den här boken förklarar grunderna i hur du kan ta vara på sommarens växter och grönsaker genom olika tekniker som torkning, syrning, fermentering och liknande. Den fungerar som inspiration för att skapa sitt eget skafferi inför vintern.Andra delen består av recept på hela rätter som man kan laga med hjälp av det skafferi man har byggt upp.

Författarinformation

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Läs mer

Taggar

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

238810
Av: Bergström, Petter
268375
Av: Palmcrantz Aziz, Erica
199116
Av: Resic, Sanimir
201543
Av: Hildebrandt, Johanne
204096
Av: Svensson, Per
250753
Av: Resic, Sanimir
199488
Av: Palme, Christian
266896
Av: Johnson, Jill
193408
Av: Lindblad, Margareta
214938
Av: Jorsäter, Esbjörn
207691
Av: Höijer, Björn-Erik
199509
Av: Kviby, Robert
193499
Av: Ek, Jesper
196563
Av: Tumble, Alf
203126
Av: Grahn-Möller, Claes
245390
Av: Rönde, Ingvar
243226
Av: Crespi, Daniel
234833
Av: Blohm, Maria
240280
Av: Gustawson, Marlene