Bibliotek

Språk

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
265617
Smak [Elektronisk resurs] : mat och vin : de bästa kombinationerna.
Smak [Elektronisk resurs] : mat och vin : de bästa kombinationerna.
Av: Streijffert, Peter
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Blue Publishing :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-86293-76-5 91-86293-76-1
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Totalt antal lån: 0
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Upptäck smakernas värld! Vad avgör hur det smakar? Hur gör man för att undvika dåliga kombinationer och hur prickar man rätt? "Med hundratals vinprovningar och matkurser i ryggen har jag bra kläm på vad vi gillar och inte. Med hjälp av min alldeles unika smakskala guidar jag till de bästa smakkombinationerna." Peter Streiffert/Innehållsbeskrivning från Elib.

Författarinformation

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Läs mer

Taggar

Sök vidare

Språk

Målgrupp

Medietyp

Andra titlar av samma författare

278127
Av: Streijffert, Peter
278128
Av: Streijffert, Peter
278112
Av: Streijffert, Peter

Liknande titlar

219635
Av: Porat, Sofia von
214397
Av: Lauritzson, Ola
278127
Av: Streijffert, Peter
239552
Av: Kaponis, George
233406
Av: Guth, Christian
240280
Av: Gustawson, Marlene
214865
Av: Gustawson, Marlene
196563
Av: Tumble, Alf
193499
Av: Ek, Jesper
280366
Av: Tumble, Alf
281942
Av: Jamais, Michel
281948
Av: Rönde, Ingvar
281953
Av: Jamais, Michel
284940
Av: Hultkrantz, Nils
251940
Av: Karlsson, Britt
244450
Av: Karlsson, Britt
249524
Av: Damberg, Jenny
265738
Av: Alm, Joanna
256281
Av: Tumble, Alf
231398
Av: Rydén, Daniel