Bibliotek

Språk

87748
Gästabud i vintern : roman / Nancy Huston ; översättning av Thomas Preis.
Omslagsbild
Av: Huston, Nancy
Utgivningsår: 2003
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Bonnier
ISBN: 91-0-057827-4 978-91-0-057827-5
Anmärkning:
Första svenska upplaga 2003.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Totalt antal lån: 29
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
En berättelse om en middagsbjudning med tolv gäster, om hur livet gestaltat sig för dem o hur Gud i sin himmel styr fortsättningen. Värden Sean Farrell har, liksom flertalet av de inbjudna, anknytning till universitet i den medelstora amerikanska staden.

Här finns titeln:

Loading...
Gud är berättare i den här fina berättelsen om Sean och hans vänner. Gud funderar över tillfällen värda att minnas, t. ex Cleopatras död. Det han väljer att visa oss är inget storslaget historiskt ögonblick, det är i stället en thanksgivinghelg hemma hos Sean där han samlat sina vänner för att se dem alla tillsammans en sista gång. Sean har lungcancer men det vet ingen av de andra. Historien kan sorteras in i kategorin " långt, härligt brev från en riktigt god vän " och har ett underbart språk. Gud berättar lite om var o en och hur han kommer att låta dem dö o däremellan är det Sean o hans vänner som har ordet. Absolut läsvärd!
2015-07-20
moebius
Axiell Portal Site

Författarinformation

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Läs mer

Taggar

Sök vidare

Språk
Målgrupp
Medietyp

Andra titlar av samma författare

76854
Av: Huston, Nancy
127749
Av: Huston, Nancy

Liknande titlar