Startsida

Språk

Vi bryr oss om dig!

Vi på Norrtälje bibliotek arbetar efter Folkhälsomyndighetens råd och uppmanar till extra försiktighet vad gäller social kontakt men vill förstås att information och förströelse ska finnas till för er alla på bra sätt! Besök oss inte om du är sjuk. Tänk på varandra och vår personal. Om du är frisk är du hjärtligt välkommen. Vi uppskattar om vi alla håller god handhygien och avstånd.

I dessa tider flaggar vi på biblioteken i Norrtälje extra för alla våra digitala lösningar och utökar möjligheten att göra e-bokslån och e-ljudbokslån (utbud av e-böcker är ca 16500 och e-ljudböcker är ca 3500). Vi vill också slå ett extra slag för strömmande film.

Vårt utbud av e-böcker hittar du här.

Vårt utbud av e-ljudböcker hittar du här.

Strömmande film

Kontakt

Vi utökar också möjlighet till omlån (ej fjärrlån). Har du svårighet att ta dig till biblioteket och vill nå oss så finns vi på nbi@norrtalje.se eller telefon: 0176-747 34. Har du inte själv möjlighet att komma till oss så skicka ett ombud. Vi gör vårt bästa för att erbjuda personliga lösningar.

Bokinkast

På stadsbiblioteket, Rimbo bibliotek och Väddö bibliotek kan man lämna böcker via bokinkastet även under bibliotekens öppettider. Hallstaviks bibliotek tar emot böcker i sitt bokinkast under bibliotekets bemannade öppettider, under Meröppet finns inget bokinkast.

 

Vi bryr oss

 

Sökfasetter

Läs mer