Konsthall

Språk Språk

Studion

Studion på Norrtälje museum och Norrtälje konsthall är en plats där kreativiteten får flöda fritt. Under helgerna så håller vi öppet i Studion. Ta med dig vem du vill och skapa i olika material. Varje helg finns något nytt att upptäcka! Saknar du något? Tveka inte att fråga vår personal! Studion är öppen mellan 12-16 varje lördag och söndag. Passa även på att hitta inspiration i någon av våra utställningar. Som alltid har vi fri entré! Välkomna!

Studion kan också användas till skapande verksamhet i samband med skolklassbesök och visningar för barn- och ungdomsgrupper. Här kan du som är lärare läsa mer om hur du bokar skolprogram och visningar.

Välkommen till Studion på Norrtälje konsthall!

Under helgerna så håller vi öppet i Studion. Ta med dig vem du vill och skapa i olika material. Varje helg finns något nytt att upptäcka! Saknar du något? Tveka inte att fråga vår personal! Studion är öppen mellan 12-16 varje lördag och söndag.Passa även på att hitta inspiration i någon av våra utställningar. Som alltid har vi fri entré! Välkomna!

Veckans öppettider Veckans öppettider

Det här är på gång för barn på Norrtälje konsthall

Tipspromenad på Höstlovet

Tipspromenad
Gå på tipspromenad på Norrtälje museum och Norrtälje konsthall.

Tisdag 30/10 kl 12-16
Plats: Galles gränd 7. Fri entré
Startdatum: 2018-10-30

Tipspromenad på Höstlovet

Tipspromenad
Gå på tipspromenad på Norrtälje museum och Norrtälje konsthall.

Onsdag 31/10 kl 12-16
Plats: Galles gränd 7. Fri entré
Startdatum: 2018-10-31

Häxorna, spindlarna och spökenas stad

Häxorna, spindlarna och spökenas stadVi skapar en spökvandring tillsammans! Vi träffas i studion på Konsthallen och pysslar, bygger, leker fram hur vi vill att det ska se ut. För barn cirka 8-12 år.

Onsdag 31/10 kl 14.00-16.00
Plats: Studion i Norrtälje konsthall, därefter olika platser i staden.
Galles gränd 7, Norrtälje. Fri entré.
Startdatum: 2018-10-31