Bibliotek

Språk

Mina sidor

Mina sidor kan du se och ändra allt som har med ditt bibliotekskort att göra.

Här kan du se vilka böcker du har hemma, vilka böcker du har reserverat och om du har några avgifter. Här kan du också se och ändra dina uppgifter. Du kan låna om dina böcker upp till tre gånger via den här sidan. För att se alla dina uppgifter på Mina sidor måste du logga in. Använder du en dator så klickar du på knappen Logga in högst upp på sidan. Tittar du på en mindre skärm, en mobil eller en surfplatta, behöver du klicka på Meny-knappen för att kunna se Logga in-knappen. Logga in med ditt personnummer (10 siffror) samt din fyrsiffriga pinkod.

Du kan också logga in med BankID. BankID är en elektronisk legitimation som kan användas på Internet och som motsvarar ett ID-kort. Du kan antingen använda ett BankID kopplat till din dator eller ett mobilt BankID. För att ordna ett BankID måste du kontakta din bank, Norrtälje bibliotek kan inte hjälpa till med detta.

Om du är inloggad kan du även se din sparade minneslista eller sparade sökningar på denna sida. Du kan även skriva recensioner och sätt betyg på böcker eller starta diskussioner om böcker. Då syns alla dina bidrag här på Mina sidor.